Димитър Димитров: Бяхме изморени, но това не трябва да е оправдание (ВИДЕО)

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви след равенството 0:0 с Монтана, че тимът му е бил много изморен. “На това, че отборът на Монтана играе изключително силно на втория етаж. Червеният картон попречи на нашия отбор, тъй като Монтана се прибра по-дълбоко. Ако бяхме 11 на 11 щяхме да имаме повече положения”, заяви Херо.DSPORT.BG

“Започнахме с флангови атаки. Но с тези центрирания не намерихме точния начин и да бъдем разнообразни. Не поехме риска да играем 1 на 1. Трябва да отчетем, че за 13 дни играем 5 мача. За отбор, който не е подготвен е трудно. Фуртадо и Фал също ги нямаше. Това не го казвам като оправдание. Не можахме да намерим решението. Имахме малко удари към вратата. Просто решението си бях грешни”, заяви той. “Алиун Фал има разкъсване на връзка. Ще отсъства около 1-2 месеца”, заяви той.

“Естестевно, за 13 дни играем 5 мача без да сме подготвени. Но това не е оправдание. Може да се случи на всеки. Просто влязоха хора, които не са подготвени. Влязоха Али, Кукула, те не бяха подготвени”, добави Херо.

“Джунейт Али го смених, за да не прегори. Исках да го предпазя от втори жълт картон”, добави той. “Трудна година, тежка! Тази пандемия обърка плановете, подготвките.  Но това е, просто късмет”, заяви Херо.

“Ние трябва да се подготвим професионално, защото сме далеч от това, това е видимо. Контузиите на определени играчи оказаха своето влияние. Всеки отбор има силни и слаби моменти в един шампионат. На този етап мисля, че това ще са играчите. Когато всички са здрави, скамейката ни не е къса”, добави той. “Тези интереси, които се говорят объркаха главите на някои играчи. Но това е мироглед на самите играчи”, добави Димитров.

Той коментира и скандала от мача с Царско село. “Влязох и помолих за обективно съдийство. Не разбрах какво лошо съм направил. А един президент дето псува цял мач, това не е за наказание”, заяви още Димитров.