Атанас Атанасов: Точката е ценна, предстои ни много работа

реньорът на Монтана Атанас Атанасов бе щастлив от точката срещу Берое. Той заяви, че пред тима има много работа за вършене през зиманата пауза.DSPORT.BG

“Точката си е много ценна. Около 75 минути играем с човек по-малко срещу да мен един от най-добрите отбори в елита. Каквото мнение да имам аз, червеният картон той си го е дал. Първо нарушение за Давид Кики и веднага жълт картон. Какво да коментирам, така е преценил съдия”, заяви той.

“Имахме друг план за мача. В определен момент трябваше да вкарам Бари, но всичко се промени с изгонването за Кики. Адмирации за момчетата. Представиха се на много добро ниво в такава обстановка”, заяви още той.

“Това е симбиоза от работата ни – две седмици. Нещата се получават. Имаме още доста пропуски. Макар че с човек по-малко в офанзивен план бяхме доста беззъби”, добави той.

“За отбор като Монтана всяка точка е ценна. Колко отбори ще вземат точки тук от нашата черга. Тези момчета повярваха и разбраха как могат да се случат нещата. Ето, два мача сме със суха мрежа. Днес щяхме да имаме ситуации. Но така се получи”, добави той.

“Първото нещо. Без функционално да се подготвим, няма какво да се случи. Ще наблегнем на тактиката. Ние не сме доминант. Нашето ще бъде здрава защита и в атака да сме експлозивни и комбинативни”, добави той.

“Ще имаме нови попълнение. Връщаме си юношата от Кариана. Стоян Предев също има сключен договор. Имаме 3-4 набелязани играчи, с които се водят преговори”, добави той.

Безхаберно слаб Берое с издънка срещу 10 от Монтана (видеоанализ)