Треньорът на Ботев: Предполагахме, че Лудогорец ще ни вкарат

Треньорът на Ботев Пловдив Стефан Стоянов даде мнение след загубата 1:2 от Лудогорец. Той обяви, че е предполагал, че “орлите” ще спечелят и заяви какво ще е неговото бъдеще.DSPORT.BG

“Ние предполагахме, че Лудогорец имат шанс да ни вкарат гол. Ние показахме, че можем да играем футбол. Мисля, че това, което им дадохме ние, си го заслужиха. Показаха, че не ни е страх да правим грешки. Когато ги поправич тези грешки, ще можем да стъпим на стабилно ниво. Малко отбори са позволяват да играят срещу Ботев с играчи предимно от школата”, обяви той.

“Миналият мач играхме с Берое. И не можахме да покажем това, което тренирахме. Сега успяхме да го покажем. Но до колко се получи… не е важно. Ние излязохме да играем футбол. Това е игра, в която трябва да ставаш по-добър. За краткото време, в което работихме не може всичко да се научи. От време на време се получаваше нашата идея. Нямахме кой знае колко възможности. Успяхме до някаква степен да имам облик”, заяви той.

“Надеждите са, че вторият полусезон Тодор Неделев да е на линия”, заяви още той. “Положителни изглеждат нещата. Аз не отговарям за руския милиардер. Аз отговарям да имаме някаква основа. По-важно е, че Ботев има бъдеще”, заяви той.

“Наясно съм, че бъдещето ми като треньор на Ботев Пловдив свършва. Хубавото е, че имах и дебют и бенефис”, добави Стоянов.

Спорна дузпа и победа за Лудогорец закриха годината в родния футбол