В ЦСКА нещата се подобряват, отборът вече има изграден облик, смята Велизар Димитров

Велизар Димитров, който преди да стане изпълнителен директор на Миньор Перник, работеше в ЦСКА разкри пред Дарик и dsport, че в раздялата му с “червените” не е имало никаква драма и пожела на тима да стане шампион през този сезон. DSPORT.BG

“С Гриша Ганчев се разделихме по най-добрия начин. Това са нормални неща във футбола. Хора идват, хора си отиват. Абсолютно никаква драма. Мога да им пожелая само успех и дай Боже да станат шампиони тази година. В момента привличане на “червени” юноши, за да трупат опит, не стои на дневен ред. Почти сме приключи със селекцията, изчакваме отговор от две момчета. Но за в бъдеще защо не? Има доста момчета, които не взимат участие в първия тим на ЦСКА и могат да ни бъдат от полза. На този етап не мислим по този въпрос. Април-май, когато видим кои ще напускат ще се мисли по-сериозно по подсилването на отбора, за да може следващата година да бъдем конкурентоспособни на най-силните и ако ни се отдаде възможност да атакуваме влизане в елита.

Предпочитам да не давам оценки за ЦСКА, тъй като вече не съм на работа в клуба. Като фен на отбора се радвам на резултатите, подобряват се нещата, отборът вече има изграден облик и дано продължават по същия начин”, каза Димитров.