Бруно: Няма казарма в ЦСКА – играчите закусват, тренират и после почиват

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович даде мнението си след нулевото равенство със Стал. “Червените” изиграха скучен мач срещу полския тим в комплекса “Голд Сити” в Алания. Акрапович заяви, че в тима му не цари казармен ред, за какъвто се говори.SPORTAL.BG

“Съгласен съм, че мачът няма да се запомни. Труден мач, нямаше положения, двата отбора играха твърдо. Важното е, че никой не се контузи, издържаха по едно полувреме, по този план съм доволен, но като мач не мога да съм доволен. Направих микс на повече позиции, да направим два отбора, които могат да издържат по едно полувреме.

Доволен съм, не давахме на противника да има някакви положения, но и ние нямахме. Липсваше ни пространството, което имахме в първия мач тук. Това не беше добре. Винаги първият план при мен е да не получим гол, това направихме и днес. Доволен съм от Александър Бучков, България има млади играчи с качества. Има желание, доволен съм, искам още повече да притисна титулярите, за да мога да пусна и някой от другите.

Казармени правила? За мен винаги се казва “казарма” и “дисциплина”. Ако това е казарма, не знам как е в българската казарма! Играчите са на закъска в 7:15 часа, тренираме в 9 часа и 16 часа, има време за почивка, далеч сме от казармата. Нямаме нужда да променяме нещо. Не е това, което се говори, всичко е нормално.

Подготвителният период е много важен за всеки отбор, важно е да го минем без контузии. Опитахме да играем с Аланияспор в неделя, но няма да стане. Имаме два варианта, ще видим кой ще изберем. Пак казвам, че е важно да няма контузии. Предвиждам пак да пусна два отбора – може някой да играе 10 минути повече, както днес Юга”, каза специалистът.