Ивайло Петев: Умишлено ни нападат, защото ударихме силен шамар на всички

 

Ивайло Петев, по подобие на Стойчо Младенов, съзря конспирация срещу своя отбор в началото на новия сезон в А група. Заради оплакванията на Черно море след загубата с 0:3 от Лудогорец и преди втория мач с Берое, Петев споделя пред „Дарик”:

Не очаквах това силно негативно настроение към нашия отбор. Това е целенасочено и умишлено. Не разбирам какви претенции имат домакините (бел. ред. Черно море в първия кръг). Няколко пъти изгледах мача – те нямат чисто голово положение от игра. Ние ударихме много силен шамар на всички отбори. Никой не очаквал да играем по такъв начин и да вземем всичко, което може да се спечели. Ще направим всичко възможно и ще се борим да продължим по този начин. Имаме много голям шанс отново да сме на върха, ще работим за това нещо”, казва Петев.

Той обяви, че е подготвил своите момчета за психоатаките през сезона и е категоричен, че „орлите” няма да подценят Берое във втория кръг. Двата отбора се срещат в неделя от 20:00 часа в Разград.NOVSPORT.COM
„Подготвил съм играчите за това. Нормално е те да се дразнят, но ние не трябва да обръщаме внимание на писанията. Има предпоставки за подценяване (бел. ред. на Берое), но съм сигурен, че ще излезем пределно мотивирани в неделя. Надявам се да спечелим, гледали сме мачове на Берое, излизаме да търсим трите точки.”

Специалистът е доволен, че може да разчита на пълния си състав. Петев похвали българските национали в Лудогорец и обяви, че те са били с основна заслуга за успеха над Кипър с 1:0.

„Всички са тук и са здрави, продължаваме подготовката. Мисля, че нашите национали допринесоха доста за победата над Кипър.”