Тошко Неделев отбеляза най-красивото попадение за 2020 година

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев грабна приза за най-красив гол за 2020-а по време на юбилейната церемония за “Футболист на година”. Майсторското изпълнение на полузащитника от пряк свободен удар срещу Берое оглави еднолично класацията, като изпревари Ахмед АхмедовГеорги МинчевЗдравко Димитров и Иван Коконов.
“Футболист на годината” – гледайте на живо! две години оставаше втори.

Феновете избраха гола на Тошко след гласуване в Sportal.bg, а в челната тройка бяха още Минчев и Димитров. Така Неделев грабва приза за пръв път, след като през изминалите
За 2019-а година победител бе Ален Ожболт, който получи наградата, след като вкара именно на Ботев (Пловдив) във финала за Купата на България.

“Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. На моето семейство и приятелка, които ми дават сили в този труден момент. Ще се върна по-силен отвсякога. Бе изключителен жест от страна на Попов, когато ме посети. Винаги ме е подкрепял и е бил до мен. Той ми е като брат и е изключителната чест, че в неговите очи аз съм футболист на годината”, заяви Неделев.
 Иван Коконов