Славиша Стоянович: Трябва да намерим баланса и да сме умни

Треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че “сините” трябва да намерят баланс в играта си. Той бе доволен от играта в нападение през първата част и играта в защита през втората на контролата срещу полския Подбескидзе. Стоянович добави, че Левски трябва действа умно.DSPORT.BG

“Пробвахме различни схеми. Беше труден период за нас физически. Радвам се, че имахме сила. Имахме трудни тренировки през седмицата. Утре е ден за почивка и после пак работа”, заяви Славиша.

“Бяхме по-добри в атака през първата част и по-концентрирани в защита през втората. Трябва да намерим баланса. Имахме положения през първото полувреме за гол, но и допускаме такива. През втората част стана обратното. Създадохме по-малко, но бяхме по-добре в защита. Трябва да работим спокойно и да намерим най-добрата схема за игра”, заяви още той.

” Не мога да кажа за играча на проби. Със сигурност не е физически подготвен. Има качества. Ще помислим. Има още варианти за неговата позиция. Хубаво е играчите да идват на място, да проведат тренировка, да играят мач. По снимки и през Youtube не става. Трябва да сме умни в привличането на футболисти, защото бюджетът не е голям”, добави той.

“Не сме близо до избистрянето на стратовия състав. Сега всеки получава шанс. Бързо се надявам да имаме на всяка позиция по двама качествени играчи”, добави той.

Бижу на Мартин Петков и Ники Михайлов донесоха успех на надъхан Левски