Левски излиза срещу словенци

Отборът на Левски излиза в третата си проверка през тази зима срещу словенския Копер. Двубоят е от 16:00 часа в хърватския град Пореч, който е на около 40 минути от Умаг, където “сините” водят подготовка. Именно там през миналия уикенд столичани записаха първа победа за годината и отблизо два месеца, след като надвиха с 1:0 елитния полски Подбескидзе.SPORTAL.BG
Левски с първа победа след гол със странична ножица и спасена дузпа на Михайлов в 90-ата минута
Наставникът Славиша Стоянович продължава да търси най-добрата схема на игра предвид играчите, които има на разположение в този момент. Най-вероятно “сините” ще започнат с трима бранители, а Ребин Сулака ще дебютира от първата минута. Единственият ляв защитник в тима Матео Стаматов от вчера тренира на пълни обороти и ще бъде на разположение, но едва ли ще стартира от първата минута. Капитанът на тима обаче в последния мач Мартин Райнов усети болки на последното занимание и може да не вземе участие в мача срещу четвъртия в словенското първенство.
Кошмарен дебют на новия вратар на Левски (видео)

Испанският бранител Начо Монсалве все още е в София, като се очаква да парафира по-късно днес и тогава да тръгне за Хърватия.