В Бразилия: ЦСКА взема Джорди Кайседо под наем (ВИДЕО)

Джорди Кайседо може да се счита за сигурно ново попълнение на ЦСКА, твърдят медиите в Бразилия. Според изданията отборът на Витория се е договорил с българите за отдаването под наем на футболиста за срок от година и половина.DSPORT.BG

Нападателят не е тренирал с Витория повече от седмица, след като опита да разтрогне договора си с клуба, но това така и не се случи. В момента той е в Еквадор с мениджъра си Арена Рубро-Негра.

В договора на играча ще бъде включена опция за закупуване на играча след края на наема. Също така стана ясно, че ЦСКА ще плаща пълната заплата на футболиста, докато той е на „Българска армия“. Според непотвърдена информация, ако ЦСКА реши да закупи играча, то ще трябва да плати около 1 млн. долара.

23-годишният Кайседо е от град Махала, Еквадор. Нападателят започва да играе в Депортиво Азогес, след това е част от Универсидад Католика, където в 59 мача вкарва 6 гола. Следва период в Ел Насионал, в който играе 16 мача и вкарва 8 гола, а за последно играе за Витория, където за 45 мача е с 9 попадения.

ЦСКА не успя да надвие Пирин, но отново запази чиста мрежа

Бруно Акрапович разясни за футболистите на проби