Бруно Акрапович: 3 точки, другото няма значение

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе доволен от спечелването на трите точки срещу Славия. „Труден мач. Всичко, което правихме последните дни не беше важно, а бяха важни обувките. Отборът показа желание. Имахме качествени моменти на този труден терен, но последният пас липсваше. Заслужена победа. Важни бяха тези 3 точки за нас. Това казах преди мача, на полувремето и сега. Няма какво друго да се каже за футбола. Опитват се някакви неща, но на този терен нямаше как да стане нещо по-качествено. Ние бяхме по-добри и се справихме по-добре“, каза Акрапович.DSPORT.BG

ЦСКА грабна три точки в снежна битка със Славия

Той коментира и поредния гол на Али Соу. „Али Соу е Али Соу – качество. Той е голям спортист, голям играч, раздава се за отбора. Това е важно за отбора, за него и за мен“, допълни още треньорът на „червените“.

„Няма как да не расте самочувствието ни. Ако продължават по този начин да се раздават ще имат по-големи успехи. Надявам се всички да останат здрави. Ще има и нови играчи и може да станем много силен отбор. Всички отбори имат проблеми с първите мачове. Ние нямахме такива проблеми, но имахме проблеми с времето“, допълни Акрапович.

Тарханов: Не ме засяга желанието на феновете, нашите конкуренти също губят

Венци Стефанов: С кастриран съдия – толкова

Али Соу: Горд съм с постиженията си в личен план