Али Соу: Горд съм с постиженията си в личен план

Нападателят на ЦСКА Али Соу говори след победата с 1:0 като гост на Славия. Именно гамбиецът отбеляза победния гол и той заяви, че се гордее с постигнатото в личен план при „армейците“.DSPORT.BG

ЦСКА грабна три точки в снежна битка със Славия

„Беше труден мач. Трудно се играе на подобен тип атмосферни условия. Бяхме готови обаче. Направихме всичко необходимо, за да се подготвим максимално добре и знаехме ,че ще е тежък мач“, коментира Соу.

„Теренът предразполагаше към повече борба, а не към техничен футбол. Ние трябваше да влезем здраво в мача, това беше много важно. Трябваше да внимаваме във всяка своя крачка. Най-важното на този етап е, че победихме“, добави той.

„Горд съм от това, което постигам чисто в личен план със всички голове, които вкарвам, но най-важното е, че тимът спечели днес. Моята работа е да вкарвам голове и да продължавам да работя.

„Сега вече сме на второто място и това прави нещата по-лесни за нас, защото гледаме само съперниците пред нашия отбор в класирането, а вече пред нас е само един отбор. Ние трябва да се опитваме да преборим Лудогорец и да спечелим първенството. Всичко това ще се опитаме да го постигнем крачка по крачка“.

„Черно море е силен отбор, имат качество. Ние знаем, че те са много солиден отбор, но ние се целим да печелим абсолютно всеки мач. Ще се опитаме да спечелим и срещу Черно море“, каза още голмайсторът на ЦСКА.