Любо Пенев: Съдиите правят каквото си поискат

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев бе доволен от представянето на своите футболисти, въпреки загубата с 1:2 от ЦСКА 1948. Според него съдиите на двубоя са си правили, каквото искат, а вече от 10-15 години има фактори, които влияят на българския футбол.DSPORT.BG

ЦСКА 1948 с важен успех срещу Царско село в битката за топ 6

„Нашият отбор игра на ниво, имаше някои пропуски първото полувреме, второто излязохме по-уверени и съвсем логично изравнихме. Това мога да кажа за моя отбор“, коментира Любо Пенев.

„Не е само спорна ситуацията за дузпата. Имаше много други ситуации в мача, които не бяха правилно отсъдени. Тези въпроси трябва да са към друг човек. Тези, които не трябва да ги забелязваме максимално по време на мач, си правят каквото искат. И това беше едно от нещата, които повлияха на крайния резултат“, заяви той.

„Няма да влизам в индивидуални оценки, има неща, които ще се коригират. Добро поведение, ще направим необходимите изводи. Лошото е, че от 10-15 години вече има  фактори, които влияят на българския футбол. Ще видим какъв е пътят да се оправят тези работи. Не ме питайте за Конгреса на БФС“.

„Трябва да вкарваме голове. Ние подобряваме този елемент, но не се получава на моменти. Може би формулата е грешна. Бачкаме и това е. Няма да ви кажа дали търсим нови попълнения“, завърши наставникът на „царете“, които бе видимо афектиран от поражението.