Страх и паника тегне над Ботев срещу Левски

Илиан Илиев бе повече от категоричен, че въпреки приповдигнатото настроени в Ботев (Пловдив), утре на стадион „Георги Аспарухов” сините трябва да спечелят.SPORT.BNT.BG

“Много е хубаво отбори с традиции като Ботев (Пловдив) да са в „А” група. Започнаха добре и има настроение и ентусиазъм при тях. Гледахме ги и ги уважаваме, но играем на нашия стадион и трябва да победим. Имат стойностни играчи, но желаем победата, за да си възврънем самочувствието. Ботев няма такива футболисти като Черноморец, които да играят на контраатаки и може да стане отворен мач и да видим красив двубой. Чакам Ботев да дойдат и да си изпълнят заканите – да играят футбол. Доста интересни неща се изписаха по наш адрес през седмицата. Футболистите си изрязват заглавията от вестниците на техните изказвания в съблекалнята. Мен това нещо ме мотивираше на времето. Играем у дома с Ботев. Имаме уважение към Ферарио Спасов и неговия тим, но те идват с респект към Левски. Все пак ще играем на „Герена”, ако срещнат това, което искаме да покажем, те ще отидат изпаднат в страх и паника”, заяви Илиев.

 ”Опоку и Христо Йовов са под въпросителни, аз и някои от играчите имаме летен грип и ще преценяваме дали са по-добре. Играчите тренираха добре последната седмица. В много важната победа с Черноморец имаше добри периоди от по 15-20 минути, но трябва да ги увеличаваме, тъй като мачовете са по 90. Победихме тим, който миналата година не успяхме да бием. Не бе лесно, но с отборите на Херо винаги е трудно”, допълни Илиев.