Бруно Акрапович: Гълъбов и Кайседо могат да заменят Антов и Соу

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе много доволен от представянето на своя тим при победата с 1:0 над Черно море. Специалистът успокои феновете на “червените”, като сподели, че Пламен Гълъбов и Жорди Кайседо могат успешно да заменят напусналите през паузата Валентин Антов и Али Соу.

“Победихме Черно море със сила и желание. Казах още преди мача, че ни чака труден двубой. Познавам треньора на Черно море, наясно със стила им на игра. Никога не ми е било лесно да играя срещу тях. Казах на футболистите да имат търпение. През първото полувреме бе важно да неутрализираме противника. След почивката имахаме повече положения за гол. Вкарахме красиво попадение. Доволен съм от мача. Кайседо може да замени Али Соу и ще го направи. Трябва да свикне със стила ни на игра. Вижда се, че той е различен тип футболист. Той може да запази топката, да подаде. Той тренира на 100%, раздава се. Все още не е напълно готов, но когато влезе във форма ще ни помогне много”.DDPORT.BG

“Момчетата работят феноменално, надявам се да задържим тази концентрация и да продължим да печелим. Всеки, който е в ситуация, като нашата знае, че е трудно. Казах на играчите, че случващото се с клуба не не наша работа. Ние не можем да решим тези проблеми – те трябва да се раздават, да имат желание, да печелят мачовете. Разчитам винаги на колектива. Мисля, че с малко работа и късмет Пламен Гълъбов и Жорди Кайседо ще заменят Антов и Али Соу. Това обаче няма да стане за един ден, ще трябва доста работа”.

“Отиваме в Разград да спечелим. Знаем техните силни и слаби страни. Трябва да покажем още по-добро лице и да вземем трите точки”, обясни специалистът.