Славиша Стоянович: Имаме опции в атака, ако Робърта си тръгне (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Славиша Стоянович сподели, че има достатъчно опции в атака, ако Найджъл Робърта си тръгне. Както е известно днес се появиха слухове, че американският Ди Си Юнайтед води преговори за правата му.DSPORT.BG

Стоянович не бе доволен от нулевото равенство с Етър, но отдаде колебливото представяне на своя тим на новата схема на игра, както и на факта, че в състава му имаше няколко футболисти, които за първи играят за “сините”

“Мачът бе труден, както очаквахме. И ние и домакините имахме положения. Искахме трите точки, но загубихме две. Беше равностоен мач. Трябваше да бъдем по-концентрирани в наказателното поле. Имахме добри положения, но също така можеше да получим гол и да загубим. Емоциите са смесени”.

“Променихме схемата, в някои моменти не реагирахме добре в защита – специално при дългите топки. Не бяхме концентирани. За първи път играем в този състав. Все още момчетата не се познават. Трябваше да сме по-компактни. Всеки мач е труден. Бари игра малко на терена. Исках от него да е по-агресивен и да има по-голямо желание да отбележи гол. Той обаче е от три дни с нас и му трябва време да влезе в ритъм”.

“Честно казано не знам какво става с Робърта. Нямам конкретна информация. Имаме опции в атака. Ще видим какво ще стане, ако Робърта си тръгне”, каза специалистът.