Александър Томаш: Класата струва пари

Старши треньорът на Етър Александър Томаш похвали своя тим след нулевото равенство с Левски, но заяви, че е ядосан от факта, че “болярите” не са стигнали до успеха DSPORT.BG

Нулево реми между Етър и Левски във Велико Търново

“За нас всеки мач е труден. влязохме в този двубой от лоша ситуация от психологическа гледна точка. Искам да похваля момчетата. Това, което ме ядосва е, че трябваше да победим. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. Това нещо струва пари”, сподели Томаш.

“Беше трудно, Защото левски последният мач победиха. Днес като видях състава им бях убеден как ще играят. За три-четири минути успях да им кажа на момчетата какво трябва да правят. Всичко е до психология. С лудогорец каквото и да бях казал щеше да е срамно. Но ние получихме гол от засада, червен картон, днес червен картон. но не обръщаме внимание на факти, които не зависят от нас. На нас ни трябват точки. Има хора, които си мислят, че е лесно и само коментират. но това е нашата професия.

Ние трябва да бъдем реалисти, да знам, че всеки мач трябва да подхождаме с амбиция. Момчетата трябва да са готови да се жертват един за друг и да си реализираме положенията. Етър не е отбор, който ще може да прави по 7-8 чисти голови ситуации. Аз мисля че е до пари, класата струва пари”, каза още треньорът на Етър.