Киров: Знаехме, че ще загубим рано или късно, въпросът е да си направим изводите (ВИДЕО)

Старши треньорът на Арда Николай Киров заяви след загубата с 2:3 от Славия, че е важно тимът му да си направи изводите от срещата. DSPORT.BG

Славия със страхотен обрат, свали Арда на земята (ВИДЕО)

“Допуснахме твърде много голове в нашата врата. Направихме така, че отборът на Славия да ни вкара на скорост и да ни отбележат голове. Ние говорихме през седмицата,  че днес е важно да търсим дълбочината. Днес направихме точно обратното. Създадохме нужния брой ситуации, вкарахме два гола, но когато допуснеш три, няма как да спечелиш”, заяви Киров.

“Не мисля, че е въпрос на разконцентриране. Просто трябва да  се възползваме от нашите ситуции. При 2:1 имахме шанс да отбележим трети гол. Днес обърнахме внимание на дълбочината на атаката и вместо да я търсим, търсихме играта на крак.

Търсим конкуренция в предни позиции в момента имаме контузен състезател – на неговото място влезе Тонислав Йорданов. Хубаво е, че вкара гол, надявам се това да помогне на неговото самочувствие. Спас Делев имаше проблеми цяла седмица, смятам, че има проблем с нерв”, разкри наставникът на Арда.

“Рано или късно знаехме, че ще загубим. Въпросът е да си направим изводите. Трябва да правим това, което тренираме, а не да сменяме начина, по който играем според противника.

В зависимост какви проблеми имаме, през тази седмица бях твърде много. Ще видим кои ще са готови за мача за Купата. Там нямаш право на грешка.

В България не мисля, че някой може да си позволи да подценява някой отбор. Етър направиха мащабна селекция, представиха се добре в последните два мача”, завърши Киров.