Дамбраускас: Не ми хареса второто полувреме, до последно треперихме

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви след победата на ЦСКА, че представянето на неговия тим през втората част не му е харесало.

Лудогорец излъга слаб ЦСКА и поведе с шест точки

DSPORT.BG

“В Англия казват, че това е мач за шест точки. В съзнанието ти може да са шест, но ти дават само три. Следващият мач също ще е важен. В сряда предстои още един двубой. Не е лесно да заличиш емоциите от този мач, но трябва.

Мисля, че беше двустранен двубой. През първата част играхме точно така както искахме. Променихме формацията и това сработи. В атака отворихме зоните, където искахме да играем 1 на 1. Както и в предходния двубой срещу Локо обаче не можахме да вкараме втория гол. Честно казано не ми хареса второто полувреме. Трябва да се направи подобрение в това отношение. Днес до последно треперихме. Имахме преднина и нямаше нужда да рискуваме. Видяхме, че тимът знае как да защитава аванса си”, сподели след двубоя Дамбраускас.

“Вярвам в това, което правим. Трябва да разберете, че тези футболисти се нуждаят от време. Идеите, които се опитваме да въведем не може да бъдат въведени за месец. Знаем къде трябва да се подобрим и работим в тази насока. Наистина вярвам, че в бъдеще ще се подобряваме”, каза още литовецът.