Здравков: Ако ръководството реши, ставам и тръгвам, няма проблем

Бих казал, че изобщо не изглеждахме добре. Започнахме мача доста сковано и припряно. Допуснахме отборът на Царско село да разиграва в нашата половина. Лошото е, че когато ние сгрешим получаваме гол. Не съм доволен от това, което видях от първата минута. Нямаше и помен от играта срещу Арда и Берое. Има напрежение в момчетата. Опитахме се през седмицата да им обясним, че този мач не е финал. Този мач и и да го спечелиш не оставаш в групата. Според мен така го приеха. Това им натежа”, каза Здравков след срещата.

“Играхме може би 10-12 минути добре. Докато бяхме 11 на 11, след първата смяна, която не беше защото момчето е играло слабо, а трябваше да сменим тактиката. Напрежение има в отбора със сигурност. Което е неоправдано за мен. Загубихме поредица мачове, но в тях играхме добре.DSPORT.BG

В мен напрежение няма как да има, защото така ще го предам на отбора. Напрежение трябва да има по оста доктор – масажисти, не при футболистите и треньорите”, каза още треньорът на Ботев Вр.

“Въобще не се притеснявам за работата си. Аз знам къде съм и какво мога. Ако ръководството реши, ставам и тръгвам, няма проблем.

Резултатите трябва да се подобрят. Първо имаме мач за Купата. Надявам се в него отборът да играе добре и да спечели. Срещу Монтана е дерби, мачът ще е по-различен, ако победим за Купата ще сме с различно самочувствие”, завърши Здравков.