ЦСКА-София без право на грешка срещу Черно море

ЦСКА-София няма право на грешка в днешния 1/8-финал за Купата на България срещу варненския Черно море. Двубоят е от 17,30 часа на “Българска армия” и е от изключителна важност за столичния тим.SPORTAL.BG

През уикенда ЦСКА-София допусна загуба с 0:1 от Лудогорец в Разград и на практика отпадна от борбата за титлата и Купата на България остава единствения шанс за трофей през сезона.
Най-новият в ЦСКА-София може да стартира срещу Черно море
Очаква се треньорът Бруно Акрапович да извърши доста промени в състава. Амос Юга е наказан за натрупани картони. В негово отсъствие и това на контузените Жеферсон и Пеняранда в ролята на дефанзивен халф ще действа Тибо Вион. До него ще застане аржентинецът Федерико Варела. Слабото представяне на Брадли Мазику срещу Лудогорец означава, че Акрапович ще заложи на Греъм Кери.

В атака до Жорди Кайседо ще застане Бисмарк Чарлс. В центъра на защитата ще действа новото попълнение Мено Кох, а за позицията на десния фланг треньорът се колебае между Синклеър и Георги Йомов.
Волен Чинков ще ръководи мача за купата на България между ЦСКА-София и Черно море
Добрата новина за наставника на варненци Илиан Илиев е завръщането в състава на изтърпелия наказание капитан Даниел Димов. Зад него ще играе испанецът Педро Гарсия.

Варненци не планират да правят големи промени в постройката си спрямо гостуването на ЦСКА-София за първенството преди десет дни, когато загубиха с минималното 0:1.

Вероятни състави:

ЦСКА-София: Бусато, Кох, Матей, Занев, Синклеър, Вион, Варела, Кери, Тиаго, Кайседо, Чарлс.

Черно море: Дюлгеров, Панов, Дробаров, Димов, Попов, Велев, Панайотов, Илиев, Гарсия, Родриго, Зе Гомеш.