Димитър Димитров: Аз поемам цялата отговорност

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви, че поема цялата отговорност за загубата 1:3 от Левски и отпадането на осминафиналите за Купата на България.

“В такава ситуация аз извиках на вратаря на пази своя ъгъл, той не ме послуша. Мисля, че и нарушение нямаше. Ние сме си виновни. Аз поемам цялата вина. Отборът ни не прилича на себе си. Има си причини, но те ще звучат като оправдание. Имахме проблеми с втората вълна от пандемията. Играхме контроли с резерви, с юноши. Звучи като оправдание… не искам да ги коментирам”, заяви той.DSPORT.BG

 

“Червеният картон е непростима грешка. Не знам как да коментирам действията на Охене. Допуснахме и дузпа. Не съм говорил с Херо. Видях с очите си какво стана. Имаше дърпане, не свири фал, но това не го оправдава”, добави Димитров.

“Може би ни трябва още време, за да наваксаме пропуснатото. Вярвам, че този отбор има потенциал. Много обстоятелства се случиха, които ни попречиха. Имаме реални шансове да се борим за призовата четворка”, заяви той.

“Тежко ще ни е. Лудогорец знаете какви възможности имат. Ние играхме сега с основния състав, а те използваха предимно хора от втория състав. Но ние сме длъжни да се борим”, сподели Димитров.

“Аз го приемам като лична загуба този мач. Имахме голямо желание да спечелим този мач. Исках отборът да покаже друго лица, но се излъгах”, завърши треньорът на “заралии”.

Голяма глупост на Охене и хеттрик на Робърта прати Левски напред за Купата