Илиан Илиев: Съдията наклони везните, не заслужавахме да загубим

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на своя тим при загубата с 0:1 срещу Арда. Той бе категоричен, че „моряците“ не за заслужавали да загубят. Според него две-три отсъждания на главния съдия Георги Кабаков са наклонили везните в полза на Арда.DSPORT.BG

Арда измъкна трудна победа срещу Черно море и продължава борбата за топ 3

„Според развитието на мача не заслужавахме да загубим. Знаехме какво да правим срещу схемата на Арда и имахме ситуации, които да вкараме. Арда умее да ползва пространството. Голът падна доста неочаквано за нас в неподходящ момент“, заяви Илиан Илиев.

„Второто полувреме изравнихме играта, но при тази гъста защита не намерихме свободни пространства. Имахме ситуации, които можеха да се отиграят по-добре. Арда гледаше да минава времето, с което сме свикнали по нашите терени. Това е начин да се спечелят точки. Мисля, че имаше чиста дузпа за нас в осемдесет и някоя минута. Съдията на два-три момента наклони везните въпреки доброто съдийство като цяло. Когато са равностойни отборите, в малките ситуации се решават мачовете, така че съжалявам, че отново трябва да ги коментирам съдийството“, добави той.

„Със сигурност самочувствието според показаното на терена не трябва да е лошо, но резултатът променя това“, каза още наставникът на Черно море.