Николай Киров: Бъдещето ще покаже докъде ще стигнем, най-важен е следващият мач

Треньорът на Арда Николай Киров поздрави играчите си за победата с 1:0 над Черно море в “изключително труден двубой срещу сериозен противник”.DSPORT.BG

Арда измъкна трудна победа срещу Черно море и продължава борбата за топ 3

“Изключително труден двубой срещу много сериозен противник. Голяма част от двубоя мина през тактическо надлъгване. Издебнахме си момента и отбелязахме хубав гол. Мога да поздравя състезателите си за победата. Специално днес в единоборствата мисля, че се представихме доста добре. През втората част ни липсваше точно подаване да ни изведе на контраатака. Пресякоха ни няколко паса, но нещата в защита бяха стабилни и затова победихме”, каза Киров след мача.

“През първия полусезон играхме в тази схема без типичен централен нападател. Добре се представиха днес Спас Делев, Иван Коконов и Иван Тилев. Малко липсваха точните подавания към тях, но в пресата и движението се представиха добре.

Докъде ще стигнем бъдещето ще покаже. За нас най-важен е следващият двубой. Предстои ни мач с първия в класирането. Влизаме в тежка серия. Нека свърши първенството и ще видим докъде са ни стигнали силите”, добави още треньорът на Арда.