Славиша Стоянович: Имахме късмет, че не загубихме (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе крайно разочарован от представянето на неговия тим при равенството 2:2 с Ботев Пд. Специалистът бе категоричен отборът му не е бил на ниво и спокойно е могъл да загуби срещата.DSPORT.BG

“Такива грешки в защита и халфовата линия не съм очаквал. Това е причината да не спечелим. Имахме късмет, че не загубихме. Искам да бъда реалист – така не можем да играем, в никакъв случай. Това са детски грешки, не беше веднъж, а 3-4 пъти. Не знам какво да кажа. Мога само да се извиня на фенове. Толкова дезорганизиран отбор не съм очаквал, че може да се направи”.

Зрелищно равенство между Левски и Ботев Пд на ”Герена”, ”сините” с трети пореден хикс

“Направихме добър анализ на Ботев. Знаехме как ще играят. Имахме схема на игра. Знаем, че те имат качествени футболисти. Нямахме отговор на играта на Атанас Илиев. В последните 3 дни се контузиха тима крайни защитници, но това не е оправдание. Със сигурност ни докара проблеми, но това е футбола – трябваше да намерим решение”.

“Не може да чакаме само Робърта да вкарва голове. Това е задача и на халфовете, и на крилата. Отбор, който се надява само един играч да бележи няма как да бъде добър”, каза Стоянович.