Антони Здравков: Рухнахме след втория гол на Левски

Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков бе доста разочарован от загубата на своя тим от Левски с 1:3. При 1:0 домакините получиха право да изпълнят дузпа, но ударът на Даниел Генов срещна гредата, а след това нападателят не успя да преодолее Микулич от много чиста позиция. DSPORT.BG

Преобразен Левски след почивката обърна Ботев във Враца

Здравков бе категоричен, че ако Генов бе вкарал едно от двете положения мачът свършва.

“След първото полувреме, в което пропуснахме дузпа и още едно чисто положение, допуснахме елементарна грешка след ъглов удар. Втория гол отново е от индивидуална грешка. След това отборът не може да повярва в себе си, и че може да се върне в мача”.

“Тази игра се играе на голове. Ако бяхме вкарали втори гол, мачът свършваше. Имаме добри полувремена и мачове, но отново имахме проблеми с отбелязването на голове и затова точковият ни актив е такъв. Това при нас граничи с нещастие, карък, не знам как да го определя. В никакъв случай не става въпрос за подценяване. Преломният момент дойде след отбелязването на втория гол на Левски. Там рухнаха момчетата”.

“Длъжни сме да играем сериозно срещу ЦСКА и да дадем максимума от себе си. Това е мач за Купата, всичко може да се случи. Фаворитът, както може да спечели, така и да загуби. Представянето ни в следващия мач зависи от нас”, каза Здравков.