Илиан Илиев: Трябваше да решим нещата преди почивката

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след успеха над Царско село с 1:0, че е доволен от играчите. Той каза, че силната игра през първото полувреме е била решаваща.DSPORT.BG

“Причината е, че играчите излязоха и свършиха това, което трябваше да направят този мач. Съжаляваме, че не си решихме нещата още през първото полувреме. През втората част дадохме инициативата на противника. В много мачове имаме предиство, но нямаме резултат. Днес беше важен резултата. Благодаря на играчите, че влязоха толкова добре. С оглед на първата част заслужавахме победата”, заяви Илиев.

“ЦСКА 1948 ни победиха на наш терен. Не гледаме генерално борба с тях за Топ 6. Получихме някои неприятни контузии. Имаме отново дълго пътуване към Монтана. Надявам се да спечелим и там”, заяви той.

“Както Димов и Илиан, имаме и други момчета, които бяха в младежкия национален отбор. Това е добре за тяхната работа. Доста млади момчета влизат, но важното е щом са повикани да помогнат на националния отбор да постигне резултати”, заяви той.

“Случват се разправии. Имаме малко неприятни случки. Стиснахме си ръцете с Реян Даскалов и продължаваме напред. Предстои поредното изпитание”, добави Илиев.

“Аз съм за 16 отбор, да се играе нормално първенство. Но сме имали много случаи, които форматът сега не е честен към отборите. Но това се решава от управляващите”, заяви още Илие