Красимир Балъков: Липсва ни майсторство пред вратата, заслужено загубихме (ВИДЕО)

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков бе много разочарован от отпадането на неговия тим от Арда на 1/4-финалите на турнира за Купата на България. Легендарният халф призна, че на отборът му липсва майсторство пред вратата, като допълни, че поражението от кърджалийци е напълно заслужено.DSPORT.BG

“Знаехме какво ни чака и се бяхме подготвили за този мач. За съжаление след едно нелепо разконцентриране топката стигна до Спас Делев. Той е много опитен играч, който е национален състезател и ни вкара гол. Ние не успяхме да си вкараме положенията и заслужено загубихме. Разочарованието е голямо”.

Арда победи трудно ЦСКА 1948 и е на 1/2-финал за Купата

“Опитахме да създадем голови положения. Липсва ни последния пас и майсторството пред вратата. Това е логично, при положение, че имаме много млади момчета отпред. Като не вкараме – няма как да победим. Ангел Бастунов се представя много добре, с времето ще добие опит и самочувствие”.

“Арда са добре организиран отбор. Разполагат с бързи футболисти. Ние опитахме да реагираме и дадохме всичко от себе си. Дори и загубите каляват футболистите. Ние искаме винаги да печелим, но трябва да отдадем заслуженото на съперника, когато ни победи”.

“Ивайло Чочев се намира в отлично физическо състояние. Игровият му ритъм също се подобрява. Пожелавам му всичко най-добро в националния отбор”, обясни Балъков.