Славиша Стоянович: Ще говоря с г-н Сираков, за да видим какво е най-доброто за клуба (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе изключително разочарован от отпадането на неговия тим от турнира за Купата на България след загубата от Славия с 1:2. Специалистът намекна, че може и да подаде оставка, като призна, че ще говори с мажоритарния собственик на “сините” Наско Сираков, за да видят какво е бъдещето на клуба.DSPORT/BG

“Тежка вечер, много сме разочаровани. Имахме надежда тази година да направим нещо, но изпаднахме от Купата. Имахме много проблеми в последните дни, но това е футбола. Честитя победата на Славия. Направихме грешки при головете на съперника. Предстоят ни още важни мачове. Ще говорим с отбора и дано нещата да се подобрят. Показваме различни лица в различните мачове – това трябва да го променим, ако искаме да сме сериозен отбор. С подобна игра не можем да мислим за по-високо място в класирането. Предстои ни мач със Славия в първенството, чакат ни трудни дни”.

“Ще говоря с господин Сираков за ситуацията, в която се намираме. Също и с отбора. Трябва да се стегнем, защото ще е трудно. Надявам се всички контузени да се възстановят по-бързо. Днес Найджъл Робърта също игра контузен. Всичко зависи от медицинския щаб. Надявам се да имам добри новини. Не трябва да мислим за отпадането, тъй като ни чака още един важен мач срещу директен конкурент. Трябва да си поговорим какво в момента е най-добро за клуба”, каза Стоянович.