Азрудин Валентич: Eтър бе по-добрият отбор, хубавото е, че вече пети мач нямаме загуба

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич сподели, че е доволен от равенството с Етър, тъй като великотърновци са били по-добрия отбор. Специалистът добави, че се радва, че тимът му няма загуба в пети пореден мач, но бе категоричен, че футболистите му трябва да заиграят по-добре в предни позиции.SPORTAL.BG

“Хубавато е, че пети пореден мач нямаме загуба. Също така това е първият мач под мое ръководство, в който Ботев не допуска гол. Етър бе по-добрият отбор, този, който създаде по-опасните положения. За съжаление не следвахме плана ни за този мач. Използвахме много дълги топки. Имахме един период през първото полувреме, в който играхме, както искахме”.

“Етър създаде много положения чрез своя стил на игра – разчитаха на статични положения, дълги топки. Доволен съм от показаното в защита, бяхме концентрирани и не допуснахме гол. Преди почивката ни липсваше последния пас. Очаквам повече от играчите си в завършващата фаза”.

“Доволен съм от точката, но Етър бе по-добрият отбор. Не гледаме другите тимове в класирането. Играем мач за мач, събираме поне по една точка. С всяка седмица израстваме. Все още сме далеч от най-доброто ни представяне. Работим здраво и съм доволен от точката”, каза Валентич.