Александър Томаш: Липсва ни футболно самочувствие

Треньорът на Етър Александър Томаш заяви след нулевото равенство с Ботев Пловдив, че на “виолетовите” им липсва футболно самочувствие. DSPORT.BG

Етър изпусна да бие Ботев Пловдив

“Първите 15-20 минути имахме проблеми, които дойдоха от това как Ботев застана на терена, но смея да твърдя, че това е отбор, който тепърва ще набира инерция и ще играе роля в първенството. След това имаше един отбор на терена и това беше Етър. Казаха ми, че имаме над 17 удара, създадохме 100% ситуации за гол, но за съжаление не можахме да ги оползотворим. Липсва ни класа, липсва ни футболно самочувствие. Не съм доволен, че не отбелязваме достатъчно, но създаваме. Другото струва пари, аз го казах и преди”, сподели Томаш.

Откакто сме тук с екипа ми Етър във всеки мач можеше да вземе нещо, изключвам предишния мач с ЦСКА. Пресирахме, защитавахме се добре, неща които тренираме. но ни трябват точки. Дано издържа. В съблекалнята виждам тези момчета “Ние можем, ама нещо не ни достига”. Аз искам във всеки един мач да взимам точки, до последно ще е борбата и тя ще е жестока. Аз искам победи, бягам от себе си и играта, която аз искам, защото ми трябват точки. Притеснявам се от времето следващата седмица го дават много сняг да вали в Търново, а няма как да отида някъде да подготвя отбора. Но казах на момчетата, че трябва да вярват в сърцето си. Искам да бъдем агресивни, да пресираме, неминуемо с тези изисквания ще закъсняваме, но предпочитам да приключим някоя ситуация с фал, отколкото да оставяме пространства на противника”, каза още наставникът на Етър.