Любослав Пенев: Ще се справим много добре в оставащите мачове, не се плашим от никого (ВИДЕО)

Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира представянето на своя тим след равенството 1:1 с Лудогорец. Специалистът заяви, че е доволен от представянето на играчите си, като допълни, че очаква “царете” да се справят още по-добре в оставащите срещи до края на първенството, като бе категоричен, че отборът му не се плаши от никого.

“Доволен съм от мача. Време за мъже. Показахме характер, желание за победа. Малко не ни достигна. Равностоен мач, и двата отбора искаха да спечелят. Искам да похваля момчетата, те се справят много добре в тренировъчния процес и това се вижда в мачовете. Дали играем срещу Лудогорец, Ботев Вр или Славия се представят добре. Трябва да продължим да го правим. Има какво още да коригираме. Имаме сега 2-3 седмици да работим. Мисля, че в следващите мачове ще се представим още по-добре”. DSPORT.BG

Царско село спъна Лудогорец в снега над София

“Кавдански е опитен футболист, има качества. Неслучайно той има толкова голове. Радвам се на играта му, нападателите ни трябва да взимат пример от него. Ще се справим много добре в оставащите мачове, не се плашим от никого. Не подценяваме никого, просто следваме това, което правим и го затвърждаваме. Имаме класата да сме в Топ 6. Предстоят мачове, ще видим. Ние се борим за това, което преследваме”, каза Пенев.