Ясен Петров: На терена видях мъже (ВИДЕО)

Селекционерът на България Ясен Петров коментира представянето на българския национален отбор. „Трикольорите“ допуснаха загуба с 0:2 от Италия, но специалистът заяви, че е видял мъже на терена, които са показали желание и са се борили.DSPORT.BG

Италия записа първа победа като гост над България

×

„Мисля, че футболистите дадоха всичко от себе си срещу много силен отбор. Италия показа, че е един много класен отбор и записа поредна победа. Нашите футболисти се сбиха, видя се, че искаха. Понатрупа се умора малко у тях. Имаше спорни моменти, можеше да ни се усмихне щастието и да вкараме. Най-важното за мен е, че на терена видях мъже“, заяви Петров.

„Имаме монитор, много неприятно при дузпата, че се прибераме с гол пасив на почивката. Можеше да се опитаме да ги излъжем през втората част, ако резултатът беше останал равен, но това е футболът. Мисля, че имаше ситуация, в която можеше да получим дузпа. Ние обаче приемаме всички решения на съдията“, добави той.

„Имахме идея да освежим отбора в атака. Запазихме Гълъбинов и срещу много високи централни защитници беше на ниво. Идеята ни беше, че Спас Делев с бързината си ще може да помогне. Не се получи с влизането на Наско Илиев. Но идеята беше да имаме присъствие с два тежки тарани в наказателното поле. Искахме да рискуваме и да търсим гола“, каза още селекционерът на България.

Още от Ясен Петров чуйте във видеото:

 

България България