Николай Киров: Заслужавахме да изравним с цялостното си поведение (ВИДЕО)

“С футболистите коментирахме, че в Разград не бяхме надиграни, а загубихме. Коментирахме, че трябва да растем. Днес съдбата ни го върна и в последната секунда изравнихме. Заслужавахме да изравним с цялостното си поведение, независимо от проблемите, които имахме. Направихме няколко интересни атаки. Самочувствието се повдигна в някои състезатели, което е много хубаво преди реванша със Славия за Купата.

Двубоите за Купата и първенството са коренно различни. За първенството има още двубои, в които може да наваксаш, докато в Купата не е така. Нормално е там да има повече напрежение. Аз го очаквах, надявам се във вторник да поспадне”, заяви Киров. DSPORT.BG

“В целия отбор днес нямахме сериозен ръст и имахме проблем при статичните положения. Хубавото е, че хора, които промениха своите позиции, се справиха добре. Има какво да се работи в завършващата фаза, правим го всяка седмица. Има какво да се желае. Днес бяхме стабилни в защита, което дава спокойствие в отбора. Васил Симеонов се справи добре, не видях да има притеснение в него. Караджов е с натрупани картони не и исках да го рискувам.

Видях, че има по-голямо самочувствие днес отборът това е важното. Предстои ни важен и труден двубой. Надявам се това да се запази до вторник. Трябва да успеем да се справим. Надявам се някой от контузените да се оправят, за да могат да се правят ротации. Длъжни сме да се справим и мисля, че ще успеем да го направим”, завърши наставникът на “сините”.