Любо Пенев: Едни печелят със спорна дузпа, други изравняват (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе категоричен, че дузпата, с която Арда изравни на неговия тим е била несъществуваща. Специалистът бе много разочарован от решението на главния съдия Васимир Ел-Хатиб и заяви, че за него няма абсолютно никакъв наказателен удар.DSPORT.BG

Пенев допълни, че е доволен от играта на своя тим и допълни, че е оптимист за предстоящия реванш от 1/2-финалите на турнира за Купата на България срещу Лудогорец.

“Отсъдиха много спорна дузпа в 90-ата минута. Едни печелят със спорна дузпа, други изравняват със спорна дузпа. Току що гледах повторението. За мен няма абсолютно никаква дузпа. Направих ротации, доволен съм от отбора. Първото полувреме не играхме, както очаквахме. След почивката играхме на по-високо ниво. Доволен съм. Малко бяхме уморени. Нормално е, имаме мачове през 2 дни. Продължаваме по програмата и не се отклоняваме. Всички играха добре. Който работи добре е на терена. Бачкане и конкуренция, така се става. Оптимисти сме за мача с Лудогорец. Не трябва съдиите да са водещ фактор. Те не трябва да се забелязват. Ако имат някакви цели ЦСКА да не играе в Европа, направо да ни изваждат. Това е всеки един мач. Не искам да коментирам съдиите, но се налага. То е едно мрънкане, едни чудеса”, каза Пенев.