Атанас Атанасов: Умарбаев трябваше да бъде изгонен

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов заяви, че единствено голът на Георги Минчев е решил двубоя в полза на Локомотив. Той изрази мнение, че Парвиз Умарбаев е трябвало да бъде изгонен при спречкването на полувремето на Радослав Терзиев.DSPORT.BG

“При всички положение бяхме доста добре разгадали отборът на Локомотив. Получаваха ни се нещата до голяма степен. Имахме достатъчно ситуации да вкараме. Но дайде тази 74-а минута. Сега, дали има или няма нарушение, дойде хубавото изпълнение на Минчев. И с това се реши мача”, заяви той.

“Искахме да играем по този начин. Получи се, но не успяхме да си завършим ситуациите за гол. Има заряд. Те се борят за челните места, ние се борим за спасение. Между Терзиев и Умарбаев, аз не мисля, а съм сигурен, че Давидов не видя всичко. Според мен Умарбаев трябваше да бъде изгонен”, добави той.

“Късметът е на страната по-силния, така че Локомотив е по-силен отбор от нас. Но момчетата играха с желание, така както бяхме предначертали да играем. Мястото на Монтана ще се реши в тези плейофи. Там се надявам, че ще бъдем по-равностойни отбори. И във всеки мач ще имаме шанс”, добави Атанасов.