Александър Томаш: В Арда се възстановяват бързо, явно са магьосници

Треньорът на Етър Александър Томаш прие спокойно загубата на неговия тим от Арда с 3:2. Специалистът поздрави съперника, като похвали възстановяването на играчите на кърджалийци и заяви, че “явно са магьосници”, след като успяват за три дни да бъдат в оптимална форма.DSPORT.BG

Арда победи трудно Етър и излезе на трето място в efbet Лига

Томаш също така сподели, че е очаквал тимът му да вземе нещо от срещата, но самият той е предпочел Етър да гони трите точки, а не да се затвори при 2:2.

“Съжалявам за резултата, бях убеден, че можем да вземем нещо от мача. Изиграхме добро първо полувреме, но второто бе слабо. Тогава не успяхме да отговорим на играта по фланговете, които направи противника. Усещах, че можем да си тръгнем даже с трите точки, но втората част не бе това, което исках”.

“На Арда едно от най-силните оръжия е бързият преход. Работят много в тази насока. Бързо и се възстановяват. Учудващо за мен. Играят през три дни мачове, но са доста свежи. Явно са магьосници. Ние играем мач за мач. Не гледаме другите. Когато с екипа ми дойдохме, отборът изглеждаше различен. Битката тепърва предстои. Ще видим накрая. Може би всичко ще се реши в последния кръг”.

“Може би рискувах, като исках да вземем трите точки, а не се затворихме. В живота няма нищо лесно. Трябва да се борим. Ако заслужим, ще останем в елита”, каза Томаш.