Томаш: Емоцията ни провали, явно ще бъде по трудния начин

Старши треньорът на Етър Александър Томаш бе подвластен на емоциите след равенството 1:1 срещу Славия. „Виолетовите“ изпуснаха победата в края и ще трябва да се борят за оцеляването си в елита. Според наставника емоциите са провалили тима му.DSPORT.BG

Етър и Славия се закопаха с равенство в Търново, Ботев Пловдив оцеля

„Аз съм човек ,който първо гледа себе си. Причината, че изпуснахме победата е в нас. Ще говоря за обективните причини. Имахме ситуации, в които трябваше да отбележим втори гол. Нямахме шанса Етър да се спаси още този кръг. Емоцията ни провали, както предния мач. Трябваше да търсим втори гол. Имахме ситуациите. Не се ориентирахме добре в защита. Като цяло първото полувреме не се получи това, което исках. През второто полувреме играхме по начина, по който мислех. Така е във футбола, явно ще бъде по трудния начин“, заяви Томаш.

„Когато дойдох, Етър беше с 3 точки от 12 мача. Оптимист съм, ако не бях защо съм дошъл? Когато се поддадеш на емоцията, се получава това. Заслужихме със себераздаване, с агресия, като едно семейство сме, но има малки неща, които натежават. Ще бъде доста трудно, но се надявам, че ще успеем“, каза още той.