Тодор Киселичков: Важна победа, трябва да бележим повече

Временният треньор на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков бе много доволен от победата на своя тим с 1:0 над Локомотив Пловдив. Бившият халф сподели, че отборът му е взел много важни три точки, но призна, че “червените” трябва да започнат да вкарват повече голове.SPORT.BG

Ивайло Чочев класира ЦСКА 1948 в първата шестица

“Двубоят бе равностоен. Спечелихме един много важен мач с оглед класирането в първенството. Футболистите се постараха да се вложат в двубоя, направиха добър мач. Доволни сме от тях. Според мен победата е заслужена. Доволен съм, че създадохме положения и победихме. Идеята е, ако можем да бележим повече. За това се изисква работа, усъвършенстване”.

“Успяхме да мотивираме играчите. За 1-2 дни няма как да променим кой знае какво. Играчите разбраха, че след загубата от Лудогорец трябва да направим добър мач и го направиха. Има доста неща за подобряване. Трябва да работим в тази насока. Не искам да обсъждам темата за моето бъдеще. След напускането на Росен Кирилов бях помолен да поема отбора, оттук-нататък ръководството ще реши какво да прави”, каза Киселичков.