Любо Пенев: Лош дебют за VAR, гледах една чиста дузпа за нас, която не бе отсъдена (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев не бе никак доволен от дебюта на VAR у нас. След победата над Арда с 1:0 той сподели, че е гледал положение с чиста дузпа за “червените”, която обаче не е била свирена.DSPORT.BG

Пенев също така поздрави футболистите си за успеха и заяви, че победата на тима му е напълно заслужена.

“Какво да коментирам? Има монитори, телевизия, ван, бусове. Разбрах, че има ситуации за полемика. Току-що гледах една чиста дузпа, която не е отсъдена за нас. Това е една от ситуациите, например. Исторически ден, но нека подхождаме сериозно. Като има тази услуга – нека да я ползваме. Засега това, което виждам е, че не се случва нищо. Лош дебют, така бих го нарекъл. Това е моето мнение”.

“Мисля, че направихме достатъчно, за да спечелим трите точки. През първото полувреме имаше брак в играта ни – пропиляхме полувремето. След почивката нещата се коригираха. Заслужена победа. Направихме необходимите корекции след първото полувреме и нещата се получиха”.

“Густаво Бусато реагира прекрасно при единствената ситуация на Арда. Нормално е да знаем как ще подходи колегата и съперниковия отбор”.

“Благодарен съм на феновете и ги приветствам с: “Добре дошли”. Да не мислим за финала. Имаме мач в петък, мислим за следващия противник. Ние се готвим за мача. Нашата работа е да подготвим футболистите.