Валдас Дамбраускас: Поздравления за всички, които работиха за тази титла, искаме да спечелим всички мачове до края

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе много щастлив от победата на неговия тим над Берое с 3:1, която подпечата десетата поредна титла на “орлите” в България. Специалистът поздрави всички хора в клуба, които през целия сезон не са спрели да работят за спечелването на отличието и допълни, че отборът му иска да продължи да играе на високо ниво и да победи във всички останали мачове до края на кампанията.DSPORT.BG

Лудогорец прекърши Берое и взе рекордна 10-та титла на България

“Преди всичко искам да поздравя всички хора, които работиха за този успех. Не ни бе никак лесно. Искам да поздравя футболисти, хората, които работят в клуба, мениджмънтът, както и нашите фенове. Поздравления за всички”.

“Не мога да кажа, че ми е било лесно. Това ми е първа титла в България, не мога да правя сравнения с Литва. Няма първенство, в което да не се нуждаеш от успех във всеки мач. Имахме тежки моменти, но мисля, че успявахме да намерим верния път и да заслужим тази титла”.

“Казах на Доминик Янков, че ще направи разликата и ще вкара гола, който ще ни направи шампиони. Мисля, че днес той изпълни една от мечтите си. Всичко е в неговите ръце. Той е страхотен футболист”.

“Системата ВАР не е нещо ново за мен. Работих в Хърватия със системата. Всичко мина добре. Тя е тук да внесе яснота при някои решения. Трябва да се пригодим към изискванията. След няколко месеца ще я приемаме абсолютно нормално”.

“Искаме да имаме ДНК на победители, с което да влизаме във всеки един мач. Няма място за отстъпление. Искаме да спечелим всеки един мач до края”, каза Дамбраускас.