Живко Миланов след успеха: По-важно е какво ще стане след 20 дни (ВИДЕО)

Живко Миланов заяви след успеха с 1:0 над Царско село, че важно какво ще се случи след 20 дни. Той заяви, че положението с лиценза е сериозно.DSPORT.BG

7

“Имаше моменти, от които съм доволен, имаше и такива от които не съм доволен. Това са млади играчи, 5-6 момчета от нашата школа. Извоювахме си победата”, заяви той. “Боби Цонев е важен играч за нас, той е опитен. Може да ни помогне много. Но той е далеч от терена, нужно му е да се възстанови. Това му е трета операция”, каза още Миланов.

“Сега ще дойдат проблемите, защото реално четири човека излязоха, които в този сгъстен цикъл можеха да помогнат, да правят ротации. Но каквото е, такова. Надявам се всички да са здрави”, добави помощник-треньорът на “сините”.

“Не може изведнъж да пуснем 11 юноши и нещата да тръгнат. Ако се направи една сплав от опитни играчи и тези деца. И с времето да се интегрират все повече. Само с юноши трудно може да се случат нещата. Опитваме се да налагаме повече деца, но за момента”, заяви той.

“Аз така съм възпитаван и така съм се учил от стари футболисти от Левски, че винаги съм играл до последно. Докато имаш шанс за нещо, трябва да се борим. Докато имаме шанс, ще се опитаме. Но за момента е важно тези деца да се научат да играят футбол”, добави той.

Боби Цонев се завърна в игра и подпечата победата на Левски

“След напускането на Робърта, който беше нашият голмайстор, е нормално да изпитваме трудности. Има момчета, но на един нападател е нужна увереност и самочувствие. Сега с връщането на Боби се надяваме да вкарваме по-лесно. Ще ни трябва време и опит”, каза Миланов. “Ще видите Ради Цонев в предстоящите мачове. Надявам се в предстоящите мачове да натрупат малко игрово време и да започнат подготовка на пълни обороти”, добави той.

“Драган е опитен човек. Аз съм доволен от него, на която и позиция да играе. Богатство е да имаш играч, който може да се оправя на 4-5 позиции. За напред ще видим какво ще стане. Тези момчета днес се справиха добре. Това е пътят – борба”, добави той.

“Трудно се справяме. Това е по-важното за момента е какво ще се случи след 20 дни с клуба. Положението е сериозно, лицензът е застрашен сериозно. Надявам се хората, които управляват да измислят някакво излизане от ситуацията. Мъка е. Адмирации за играчите и за това, че те се опитват да дават максимума. Това не е лесна задача. Не знам дали Славиша ще е на линия за Ботев Пловдив. Трябва да питате него или доктора. Дано футболистите да са на линия за неделя”, завърши Миланов.