Александър Томаш: Казах на момчетата „Спокойно, последни сме, дайте да трупаме точки“

Старши треньорът на Етър Александър Томаш коментира загубата от Монтана с 0:1.DSPORT.BG

Монтана излъга Етър и го закотви на дъното

7

„Мачът го разделям така – първото полувреме нямаше футболни достойнства. Имахме ситуации, но неумението, последното повеждане, неточните пасове се оказаха губещи. Ние бяхме тези, които първи направихме грешка със съдействието на съдията. Не ми е работа да коментирам тези неща, но е полезно да се знае истината. Ние няма да се предадем. Психически рухнахме. Започнахме неща, които не сме тренирали. Чиста дузпа срещу Боруков, той не пада, това го адмирирам, но ако си по-хитър ще си изкараш дузпа. Последните мачове не успяваме психически да удържим“, каза Томаш

„Ситуацията е тежка, но ще се борим до края. Ще се опитаме да излезем с чест и достойнство от тази ситуация. Натежава, че е на всяка цена. Футболът трябва да е забавление“, допълни още треньорът на Етър.

„Очаквам да ни помогне публиката, защото тези момчета заслужават. Тежко е за тях, за пръв път държахме да не сме последни, пак сме последни. Казах им: „Там сме, спокойно, дайте да трупаме точки“. Мачовете ще бъдат трудно, но надеждата остава“, завърши специалистът.