Тунчев: Важно беше, че реагирахме бързо и върнахме гола

С изключение на първите няколко минути, когато ни вкараха, стояхме добре, бяхме концентрирани и се опитвахме да не даваме пространства на Лудогорец, защото знаем с какви футболисти разполагат”, коментира наставникът на „смърфовете“.DSPORT.BG

„Много важно беше, че футболистите реагираха бързо след като допуснахме гол. Заслужено победихме. Знаехме, че ще играят с трима отзад. Последните няколко мача играха с трима централния защитници, така че не бяхме изненадани“, добави той.

„Имахме едни планове, промениха се, след като отложиха мача с ЦСКА 1948. За съжаление, Георги Минчев получи пети жълт картон, което го вади от следващия мач. Ще се опитаме да възстановим футболистите и да се подготвим за следващия двубой“.

„Момчетата показват, че са добър колектив. През трудностите, които преминаваме с дълбочината на скамейката, която имаме, мисля, че е невероятно представяне на футболистите”.

„Феновете винаги са ни показвали ,че са с нас и са ни подкрепяли, дори когато стадионите бяха затворени. Те бяха на тренировка и показаха, че със своята любов са зад отбора, така че им благодаря“, каза още Тунчев.