Възраждането на ЦСКА започва с 300 000 лева, Стоичков – шеф

Христо Стоичков, снимка: Антон Станков/БГНЕС

 

Инициативният комитет за възраждане на ЦСКА внесе в съда документите за учредяване на Акционерно дружество ЦСКА Възраждане. Председател на Съвета на директорите ще бъде Христо Стоичков,SPORTNI.BG

“Днес подадохме документите за регистрация. Сега ще изчакаме съответните срокове, за да ги приемат”, обяви Красимир Георгиев, който е изпълнителен директор на дружеството. Бизнесменът е от фирма „Централ 52″ (хотелиерство и туристически услуги). Емил Зайчев от винарска изба „Тера Тангра” пък става член на управата.

“Събраха се 300 000 лева уставен капитал. Просто, за да има някакъв уставен капитал и да можем да регистрираме дружеството. Тези пари са от 6 фирми, а след това ще влязат и другите. Тогава капиталът ще набъбне до 5 милиона лева”, коментира още пред “Канал 3” Красимир Георгиев.

“Стоичков ще бъде Председател на Съвета на директорите. Работим с “Титан” по финансовото състояние и осъществяването на сделката. Имаме пълното съдействие от тяхна страна. Запознаваме се с делата, които се водят срещу “Титан”, каза още бизнесменът.

SPORTNI.BG