Селекционерът на Дания: Тази вечер ни напомни кои са важните неща в живота

Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд говори след загубата на неговия тим от Финландия с 0:1. Двубоят бе помрачен от колабирането на Кристиан Ериксен на терена в края на първото полувреме. В крайна сметка стана ясно, че халфът на Интер е в стабилно състояние, като му се правят допълнителни изследвания в болница в Копенхаген.

Специалистът заяви, че тази вечер е напомнила на всички кои са важните неща в живота. Хюлманд допълни, че за играчите му е било много трудно да излязат отново на терена и да доиграят срещата.DSPORT.BG

“Това бе една тежка вечер. На всички ни бе напомнено кои са най-важните неща в живота. Това са взаимоотношенията с важните за нас хор – семейството и приятелите. Имахме две възможности – да изиграем мача днес, или утре в 12:00 часа. Всички се съгласиха да играем днес. Трудно е да играеш мач, когато си обзет от такива чувства. Опитахме се да победим. Беше невероятно, че футболистите успяха да излязат на терена и да се опитат да играят футбол”, обясни датският селекционер.