Даниел Серехидо: До седмица сделката за собствеността на Ботев ще е финализирана

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Даниел Серехидо заяви, че до края на седмицата сделката по придобиването на клуба от Антон Зингаревич ще бъде финализирана. Както е известно по-рано днес руският бизнесмен заедно с председателя на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински, адвокат Слави Микински – пълномощник на Зингаревич, и адвоката на Сдружение ПФК Ботев Тихомир Стойчев, подписаха споразумение освен за акциите, за емблемата на „канарчетата, цесиите, промени в акционерното дружество и вписването на новия Съвет на директорите. DSPORT.BG

Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев Пловдив

Серехидо също така коментира селекцията на “жълто-черните”, както и новия договор на звездата на тима Тодор Неделев.

“Селекцията в Ботев още не е приключила. Преговаряме с няколко играчи. До седмица или две ще имаме повече яснота. Преговаряме с Неделев през последния месец. Всичко е почти готово. Очаквам до седмица той да подпише своя договор”.

“Днес подписахме всички документи около сделката за придобиването на Ботев. Утре ще ги входираме. Нещата ще се случат до края на седмицата”.

“Искаме да сме възможно най-виското в класирането. Не мога да обещая нищо, тъй като зависим от представянето на футболистите и треньора. Очакваме да сме в Топ 6. Това е цел, която си е поставил треньорът Азрудин Валентич”.

“До края на седмицата ще свикаме още една пресконференция, когато всички документи са подписани, и ще разясним всичко около сделката за придобиването на Ботев от Антон Зингаревич”, каза изпълнителният директор на клуба.