С едно ново попълнение „Добруджа“ възобнови подготовка (ВИДЕО)

Първа тренировка под ръководството на новия старши треньор Стефан Славов проведе вчера вечерта мъжкият отбор на „Добруджа“. В нея участваха 13 футболисти, предимно юноши от школата. Новото име в състава е дългогодишният защитник на „Черноморец“ (Балчик) Мирослав Начев. Той е роден през 1990 г. в Силистра и започва кариерата си в местния „Доростол“. Играе в Б група още за „Спартак“ (Варна) и „Светкавица“, а в последните 6 сезона бе основен футболист на „Черноморец“ (Балчик).

Към момента „Добруджа“ разполага само с още трима играчи. Поради контузии тренировката пропуснаха халфовете Якуб Идризов и Стефан Митев, а опитният Иван Цачев отсъстваше, защото бе на изпит, но от днес отново ще се присъедини към подготовката на „Добруджа“.

Припомняме, че помощник-треньор ще бъде Станимир Андонов, а с вратарите отново ще работи Николай Радомиров.

Стефан Славов сподели, че би желал да разчита на Станимир Андонов и в игра, но обясни, че тепърва двамата ще обсъдят тази идея.

„В рамките на две дни проведохме много разговори с футболисти от цяла България. Навсякъде обаче мнението на футболистите за „Добруджа“ е негативно, в тях е насадено мнението, че тук не се плаща. Това много ни затруднява при селекцията. Аз обаче съм борбен човек, който не се предава и ще направя всичко възможно да подобря обстановката“, заяви Стефан Славов в интервю за медийна група „Добруджа“.

Поради малката група футболисти, отборът най-вероятно няма да играе контрола през тези седмица.