Илиан Илиев: Ще ни отнеме време да започнем отново да играем нашия си футбол (ВИДЕО)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на своя тим срещу Царско село в първия мач на „моряците“ в efbet Лига през сезона. Двата отбора не успяха да си вкарат и завършиха наравно 1:1. Наставникът на варненци заяви, че след изходящите трансфери ще е нужно време, така че тимът му да започне отново да играе неговия си футбол.DSPORT.BG

Много ритане и липса на голове на старта на българското първенство

„Планирахме да започнем с един състав, Зе Гомеш се контузи, Леандро Андраде – също. Видяхте, че не се включи добре. Илиан Илиев-младши го продадохме и доста неща се промениха“, каза Илиев.

„Тези, които влязоха се стараха и имахме ситуации да отбележим. В началото имахме преимуществото и трябваше да вкараме. Доволен съм, като се има предвид състоянието на терена. Играхме срещу опитен отбор с футболисти с много мачове в Първа лига. Имам резерви откъм показаното. Ще ни отнеме време да започнем отново да си играем нашия футбол“, добави той.

„В края дадохме лесно инициативата, но като цяло резултатът е справедлив, тъй като дадохме всичко. Знаехме, че ще ни липсва завършващият удар“, каза още треньорът на Черно море.

Антони Здравков: Новите трябва да покажат минимум качествата на напусналите футболисти (ВИДЕО)