„Добруджа“ изпусна дубъла на „Ботев“ – 1:1 (ВИДЕО)

„Добруджа“ пропусна отличен шанс да запише първата си победа във Втора лига, завършвайки 1:1 с дублиращия тим на „Ботев“ (Пловдив). Въпреки кадровите проблеми, „жълто-зелените“ бяха по-активния тим, но допуснаха гостите да изравнят при една от малкото ситуации пред вратата на Димитър Илиев.

Данаил Димов откри резултата в 19-ата минута след пробив и отлично центриране на Мартин Максимов. До средата на второто полувреме домакините владееха инициативата, но отпаднаха физически и позволиха на младите футболисти на „Ботев“ да стигнат до изравняване. В 78-ата минута, след центриране от корнер, защитата на „Добруджа“ не се подреди по най-добрия начин и Иво Казаков с глава изравни резултата.

Въпреки изпусната победа, зрителите на стадион „Дружба“ останаха доволни от показаното от отбора и изпратиха с аплодисменти футболистите, които дадоха всичко от себе си в търсене на трите точки.

Мачът бе наблюдаван от председателя на УС Христо Павлов. Неговото присъствието дава оптимизъм на главния мениджър Венцислав Желев, че финансовите проблеми ще бъдат изгладени в началото на новата седмица и тимът ще изиграе нормално предстоящите два мача.

Треньорският щаб продължава със селекцията, като през следващата седмица се очакват двама нови футболисти, съобщи Венци Желев.